12 February 2010

Kelahiran~

Dibebel oleh aneszailani pada 2:29 PM
www.tips-fb.com
Malu² ayam i merasmikan..auwww~

amboi..amboi..amboi..
Anes sudah ada blog!! hahah..tiba² rasa klaka..dah lama nak buat..tapi tak terbuat²..sebab rasa macam tak perlu..dan skarang dah pun buat..
Tapi buat blog tanpa tujuan..ok sangat gedik..saye tau..tapi saye peduli ape..heheh..
Ehh..sapa kata xde tujuan..ada lah!!

Buktinya? meh saye list down apa punca blog ini terhasil..

  1. Geram tengok skin yang comel² kat blog orang laen..maka saye pon mahu juga..gedik kali kedua..ok saye tau..x perlu cakap..
  2. Hari² pon dok baca blog orang je..Cambest lak tengok orang crita macam²..Teringin jugak nak mbebel² tanpa perlu buat senaman mulut..wahh..ngada²..orang ada blog, dia pon sebok nak ada jugak..haha
  3. Kesian kat kawan saye yang terpaksa setia mendengar saye membebel hari² beremosi pasal benda yang tak masuk akal aktiviti harian tanpa sedikit pon rasa jemu..yeke??

Ok..tu je kot sebab utama saye berblog (buat masa ni)..sebab utama okeh..maksudnye ada banyak lg sebab² laen..malas mau bebel panjang²..haha

Oleh itu saye blom tau apa identiti blog ini..blur..haha..tu la..suka² je buat tak pikir dulu segala benda..padan muka~
Ohh..mungkin ini akan jadi personal blog di mana saya akan bebel² ikut suka tak peduli apa orang nak kata..
Mungkin juga saye akan berkongsi segala ilmu yang saya ada dapat percuma dari orang laen..heheh

Wahhh..panjang dah bebel ni untuk kemunculan pertama..
Maka saye harus berhenti rasanya..SEKARANG

0 Yang Memberontak on "Kelahiran~"

Related Posts with Thumbnails
 

☆Moment of Life☆ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal