25 February 2010

Aku Pilih Kodok

Dibebel oleh aneszailani pada 2:14 AM
www.tips-fb.com
Ada can jadik Frog Princess tak?? Tapi frog adalah katak..Kodok ape pulak?? Sila refer dictionary..hehe
Alahai anes..boleh tak berhenti merepek?? TAK BOLEH!! Merepek itu sehat..
Adehh..OK..OK..Stop main main..Bila la kau nak matang ni anes ooii..Kau kan dah nak kawen keje..Blajo² la bersikap keibuan keguruan sket..alahai~ =D

Berbalik pada kisah si kodok..
tetap nak letak gambo frog prince dengan harapan buleh jadik princess..haha..
ehh..ni btul ke frog prince? macam tak ensem je.. =p

Petang tadi sedang dok merayap² blogwalking atau blogjogging atau blogjumping atau apa² je la mengikut keselesaan mulut anda menyebut, aku terjumpa la blog cik Farhana dengan satu entri yang menimbulkan persoalan tentang isi dalam mulut : Ada Emas Atau Katak? 
Maka jawapan aku adalah Kodok..Boleh terima tak?? haha..Tak pedulik..Tetap nak jawab kodok..Tak kesahla brapa banyak pon dapat markah..
Main main lagik... =.=!

Balek lagi pada crita sang kodok..
Topik yang diperkatakan cik Farhana ni agak ramai yang ulas ropenye..
Sejak² aku rajen merayap jengah² tempat yang menghimpunkan segala macam blogger macam Geng Blogger & UTM Bloggers juga lain² port, maka baru la aku tau..Ramai yang mengalami benda ni ropenye..
Perkara macam ni biasa berlaku ke?? Entah..Aku pon tak tau..Tapi aku suka..
Kenapa aku suka? Entah..Tak tau jugak..Sila abaikan..

Kpala tengah miong padah semalam dapat tido 30 menet je untuk 1 hari..
Dan kini jam 2 pagi kau masih takmau tido? Nak jadi apa?? Klawar???
Baiklah..Saye tido skarang.. T_T

Ohh..aku sangat suka lagu yang kat dalam tu jugak..
Perhaps, Perhaps, Perhaps by Cake..
Gigih donlod laju laju pastu dok replay sampai 78 kali..
Masuk kali ke-79, aku rasa macam aku dah ada lagu ni dalam hardisk..haha
Tapi hardisk aku masih dalam simpanan orang laen..adeyy~
Bila mau dapat semula neh..Aku suda rendu sama beliau..T_T 

notakecik:
Aku pilih kodok sebab kodok lebih comel dari katak..kan???

4 Yang Memberontak on "Aku Pilih Kodok"

FarhanaDr on February 25, 2010 at 1:14 PM said...

Wow.. Ade nama saye di situ.. Heehee.. Tengkiu2..

Amboi.. Sampai 78 kali dengar.. Heehee.. Memang best.. :)

aneszailani on February 25, 2010 at 1:20 PM said...

hehe..terharu tak?? haha..

lagu tu mmg best..lirik touching, tapi melodi catchy..so xde la leleh2 bila dengar.. =p

kodok hijau the ghost writer on March 2, 2010 at 4:21 PM said...

aku kodok...aku sukaaaaaaaaaaa

aneszailani on March 3, 2010 at 9:52 AM said...

hahaha..aku suka kodok jugaaaaaa...
oo0o0oppsss~~ =p

Related Posts with Thumbnails
 

☆Moment of Life☆ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal