21 February 2010

Anakku Bukan Anakku

Dibebel oleh aneszailani pada 10:11 PM
www.tips-fb.com
Cerita ini sudah lapuk, tetapi belum berkulat yek..So masih buleh consider la kan?? hehe..

16 Februari 2010
Suatu kawasan di Sagil
Perkelahan bekas penghuni Aspuri 1 Teknik Melaka 03/04

Indah : Awinn, akak ni cekgu tau..(menuding ke arah aku)
Aku : Ha'ah..Takot tak?? Cekgu ni garang tau..
Awinn : Tipu!!
Indah : Akak yang tu pun cekgu jugak..(mengarah ke mira pulak) 
Awinn : Yang tu Awinn percaya..
Aku : HAH?? Akak tu lagi la tak macam cekgu..
Indah : hahahahahahahahahaha~~

Alahai~ Sampainya hatimu Awinn..Kecik ati i tauuu~~ T_T
Takde rupa cekgu ke aku ni?? Besungguh² Awinn takmau percaya..Sadis sungguh!!

Ohh..Awinn ialah seorang kanak² berusia 6 tahun, anak buah kepada rakan aku : Zaimira..
Puas aku meyakinkan dia yang aku ni seorang guru..Tapi ape yang aku dapat ialah..

TIPU!! TIPU!!

Akhirnya aku pasrah.. T_T
Ini lah Awinn yang diperkatakan
 
Comel kan?? 
p/s: Zai, aku dah promote anak buah ko..Sila promote aku plak..hehe

Selepas beberapa ketika..
Cikgu! Cikgu! Jom la ajar tangkap ikan!!
Ohh..Sangat terharu yekk..hehe
Terpana aku seketika
Tak pasal² aku dapat anak pelajar tak berdaftar kann
Tapi dengan segera aku menyahut
JOM!!
Lepas² tu tak berenti la pulak mulut Awinn ni dok nyebut cekgu, cekgu..

Cekgu! Kenapa ikan takde??
Cekgu! Bila nak dapat ikan??
Cekgu! Tangkap la ikan cepat!!

Dan pelbagai frasa lagi dgn word "cekgu" memang takkan missed..
Agaknye 1 kolam tu dah tau aku ni cekgu..haha
Dah tu time dia duk kat pangku ayah dia pon dia dok jerit lagi..CEKGU!! Sambil melambai²..Haaiihh..Tersipu² i kemaluan tauuu..ceh!! haha...
Sampai last² aku cakap:

Ssyyyhhh...Awinn jerit² nanti ikan lari..Camne nak dapat tangkap..
 Awinn : OK..OK..Awinn senyap

Hahaha...Sangat comel kann??
Tiba² je dia buleh jadi manja ngan aku pulak..
Tak percaya?? Tengok ni..
 
 
 Wah..wah..wah..
Kemain lagi kau ye anes..
Ni nak ambik ati bapak nye skali kah?? haha

Mula la akal jahat memasing nak meracuni minda Awinn yang suci ni..
Sume dok cucuk Awinn pulak bisik² : 

Awinn, jangan panggil cekgu lagi..panggil mama pulak..
Ibu bapa Awinn dah berpisah & Awinn di bawah jagaan bapanya
Amboi..amboi..amboi..
Kemain lagi korang yek..Besungguh sume nak tolong carikan jodoh aku..Sejak bila korang bukak firma matchmaking neh?? haha..
Sampai dah nak balik pun Awinn jerit lagi..

Cekgu! Cekgu! Babai~

Ketika itu dia berada dalam dukungan bapanya..
Dan aku tersipu lagik..ceh!! sudah² la anes ooii..muahahahah~~

 
 Erk..muka aku & Indah tpaksa ditutup..censored.. =p



notakecik:
Aku dah mula rindu Awinn..erk..Awin je tau..Bukan ayah dia..Serius..Aku tak tipu..ngeheheheh~~
http://www.emocutez.com

4 Yang Memberontak on "Anakku Bukan Anakku"

~ h a n i m h u s i n ~ on February 23, 2010 at 1:26 AM said...

asal gamba last x padam muka ko?

musykil sebentar...

aneszailani on February 23, 2010 at 1:49 AM said...

sbb gambo tu je sopan santun..
yg laen sume censored.. =p

Anonymous said...

Hope cekgu akan jadi mama c awin nie..Huhu..Best crite.

aneszailani on February 23, 2010 at 10:43 AM said...

erk..adeh..MAMA??
alamak..payah tu..hehe

Related Posts with Thumbnails
 

☆Moment of Life☆ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal