06 April 2010

Facebook Untuk Semua . Erk . Semua?

Dibebel oleh aneszailani pada 2:26 AM
www.tips-fb.com
Kalau la binatang pon ada facebook, apa agaknya status yang diorang akan dok update??


Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih….
Nyamuk : Abis ronda rumah Ajoi….kenyang..burp, Alhamdulillah..
Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!
Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh!
Cicak : Isteriku tersepit pintu... 
Kucing Betina: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”
Ayam : Kawan²…kalu esok gua tak update…bererti gua sudah digoreng….i luv u all….ToT
Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS!!
Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap…Baru beli videocam baru..


Ada lagi tak status² update yang possible untuk menatang² sedonia letak?? Adehh..poning..poning..haha~


notakecik : 
Agak² kalo betul la menatang pon ada facebook, diorang akan mengalami sindron Facebook Addict tak??


13 Yang Memberontak on "Facebook Untuk Semua . Erk . Semua?"

miza_hana on April 6, 2010 at 9:28 AM said...

hahahha..
kalau ada..parah2..
bole aku tau ape arnab aku dok pikir. ape lipas kat umah aku dok buat.muahaha

aneszailani on April 6, 2010 at 9:47 AM said...

ahahahah~
arnab ko nye update : Laparnye..Majikan aku bangon lambat pagi tadi..Kelam kabut pi keje sampai lupa nak kasi aku makan.. =p

unlisted_one on April 6, 2010 at 1:07 PM said...

haha,..kreatif betul. boleh terpikir jgk mcm ni.

salam ziarah ya! suka blog u, kaler pink. i like!

cheers!

aneszailani on April 6, 2010 at 2:07 PM said...

@unlisted_one : hehe..salam..trima kasih..pink itu comel..ke bukan??huhu..cheers!! =)

starsyeea on April 6, 2010 at 2:49 PM said...

adoiii...pesal klaka sgt weh...nape weh, napeee!!! hahaha...mcm mau beguling aku gelak sambil mengenang kordi kucing aku post dlm fesbuk beliau...

"dari tadi aku renung owner aku...nape die tak paham yg aku nak susuuuu!!!"

hahaha (^_^)

aneszailani on April 6, 2010 at 3:56 PM said...

@starsyeea: kahkahkahkahkahkah...
elok la ko cepat2 kasi susu kat kucing ko tu..kang x pasal2 dia letak status baru:

"OK..Owner aku mmg tak paham..Aku nak pi try gesel2 kat kaki dia pulak..untung2 dapat whiskas skali"

heheh.. =p

syue on April 6, 2010 at 10:37 PM said...

wakakakakaka. lawak kot xDDD aduhh, tk tahan betul :) klu haiwan ade fb, sumpah i'm going to die ;DD

Chutra Padi on April 6, 2010 at 11:27 PM said...

Elok gak kalu diorg layan fesbok. Especially incik nyamuk. Xde la sangat nak merayau pusing2 kat telinga nie. Hahaha!

aneszailani on April 6, 2010 at 11:41 PM said...

@syue : hohoho~ kalo la dorang ada fb, jgn kata die, 5 round kot sy mati idop balek..haha

@Chutra Padi : betol gak tu kan..mesti dorang addict jugak..dok layan fesbuk je siang mlm..hehe

Lt. fDanialz on April 7, 2010 at 1:20 PM said...

aku suke la entry ko nih.. nak amek idea sket2 huu

Luffy on April 7, 2010 at 1:52 PM said...

hahaha
giler ah!

ni aku nak share kat FB neh

miss lolly a.k.a luvfareda on April 7, 2010 at 9:52 PM said...

hhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

aneszailani on April 7, 2010 at 11:07 PM said...

@Lt. fDanialz : mekaseh..sila2 amek..jgn segan..xde hal nye.. =D

@Luffy : sila share..hehe..senaman mulot harus share2..=p

@miss lolly : errr...rilex..control sket..huuu~

Related Posts with Thumbnails
 

☆Moment of Life☆ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal