11 April 2010

Bagaikan Puteri

Dibebel oleh aneszailani pada 2:23 PM
www.tips-fb.com
Cett..Ada hati nak jadik prinses..haha..
Yang berikut di bawah merupakan geng ronggeng² aku..Pagi petang siang malam meronggeng je kejenye..haha..
Final exam mode..Lepas selesai 1 paper, kemain besungguh nak pi jenjalan..Macam la dah tensen sangat padahal paper tu tak la susah mana pon..Err..Tak susah pon, belum tentu aku dapat A+..haha
Maka beramai² la kami pi memeriahkan Taman Istana, JB..
Orang laen pi sana untuk jogging, kami pi siap pakai cantek² untuk posing..Elok sangat la tu..haha



Bajet² posing ala Malaysia's Top Host..haha










Erk..ni pon sikit je dari keseluruhan sesi berposing..
Nampak tak betapa kami ni merupakan golongan yang memang gila camera??
Tapi kami cuma ada enpon je untuk begambo..Maka gambo tidak lah berapa nak sharp..
Kesian kan kami??  MySpace

10 Yang Memberontak on "Bagaikan Puteri"

Armyrule on April 11, 2010 at 2:48 PM said...

salam dr GB...weh ada member skolah kat situ...Azri...huhuhuu

aneszailani on April 11, 2010 at 3:36 PM said...

erk..yakah??huhu
keciknye donia.. =)
mau disampaikan salam tak??
blog nye ada kat sebelah nun..
"hopes your dream comes true"
sila la jenguk.. ^.^

TeRRoRRiZZ on April 11, 2010 at 3:47 PM said...

terbaikla pic ko anes.......
paling suke pic ko ngan joe...
cam penyanyi nashid la plak

Armyrule on April 11, 2010 at 3:48 PM said...

ye le...eh mana satu blog Azri

aneszailani on April 11, 2010 at 3:55 PM said...

@tero : erk..nasyid??haha..tu pic mahal tu..kalo paparazi nmpak abes la..hahaha..

@Armyrule : ni link dia:

http://azrimini.blogspot.com/

bese la..cita pasal mini dia ja..hehe

miza_hana on April 12, 2010 at 9:08 AM said...

oh anes..ligat kau berjalan..ronggeng sakan..;p

aneszailani on April 12, 2010 at 3:00 PM said...

@miza : heheh..biasa la..ujung2 ni..merakam detik2 terakhir di JB..xpe kan..haha

leEya on April 13, 2010 at 10:45 PM said...

wahh..bestnye jalan2 ;)

azri on April 14, 2010 at 12:53 AM said...

meerul...ex roomate aku...blog aku jarang update la...may b nak tutup dalam masa terdekat ni....aku sendiri pun bosan ngan blog aku....tapi lu punya blog best la....

aneszailani on April 14, 2010 at 12:39 PM said...

@leEya : mmg best pon.. =)

@azri : jejak kasih la pulok..haha..awat nk tutup blog plak weh..rugi la..pi ngaja nnt konpem byk bnda ko nk bebel.. =p

Related Posts with Thumbnails
 

☆Moment of Life☆ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal