11 April 2010

The Cedars : A Spirit From Lubnan

Dibebel oleh aneszailani pada 12:49 PM
www.tips-fb.com
Tajuk entri dah macam tajuk filem..Atau tajuk novel? Atau dua² pon bukan?? haha..


OK..Kembali ke Lubnan..Ehh?? Lubnan?? Apekah?? Aritu dok melompat² dari satu blog ke blog yang laen, aku jumpa ini :


Pehhh..Pada aku award ni memang spesel..Kenapa? Sebab ia sangat bermakna..Direka dengan maksud tersendiri..Datang dari jauh tuu..Untuk keterangan lanjut, sila tekan award tersebut..

Sape tak teringin weh dengan award cenggini..Tapi aku telan liur je la nak dapat kan..
Ari² pon dok belek blog Encek MSR ni kot la tiba² miracle happen, nama aku masuk list kan..haha..cehh..Berangan tak hengat!!

Tapi aku hampa..Dok jengah² 1st batch yang dapat, mimpi je la nak ada nama aku kan..Suma blogger² gempak je yang tersenarai..Memang bukan calang² mereka ni..huhu


OK takpa..Intai lagik 2nd batch pulak..And the award goes to...Masih lagi nama aku takda..Hampa..Namun belum nak berputus asa..Gigih pi jenguk 3rd batch..OK..Cukup..Toksah berangan lagi..Nama kau memang takkan tersenarai Anes ooii..haha..Kau ingat ayam² je nak dapat mende alah tu?? OK sila berenti berharap..SekianMySpace


But then Encek Ben Ashaari dengan murah hati nye nak berkongsi award yang dianugerahkan pada beliau ni..Waahh..Takleh lepaskan peluang ni..
Maka aku pon buat muka tak malu laju² pi ambek..haha..yess!! Dapat gak akhirnya..Walaupon sendiri yang muka tembok gatal² ambik..hehe
Tak pedulik..Yang penting dapat..Mekaseh yek Encek Ben..Jasamu dikenang..  MySpace
Oleh itu, kepada sapa² yang teringin gak, boleh la berlari ke blog Encek Ben ni..Sila²..Cepat²..Suma orang pon buleh dapat.. 

0 Yang Memberontak on "The Cedars : A Spirit From Lubnan"

Related Posts with Thumbnails
 

☆Moment of Life☆ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal