08 April 2010

Antara Fahrin dan Anes.Sila Simpan Rasa Cemburu Anda

Dibebel oleh aneszailani pada 11:28 PM
www.tips-fb.com
Cehhh!! Tajuk nak bajet kann..Macam la kau ni artis Anes ooii..
Tapi aku memang sedang sangat eksaited beb..Maka...


Wo0o0o0ottt~ Gile teruja!! Fahrin reply komen aku weh..hahaha..Diulang..
..Fahrin Ahmad reply komen saya..
Tandanya apa?? Sila jawab sendiri..muahahahah~ MySpace
Tak percaya?? Sila bukak mata besar², bulat² dan perhatikan rajah di bawah..

Amacam?? Masih tak percaya?? Takpe..Boleh lihat versi original di laman fesbuk aku..
Ini gambar Fahrin ketika di malam ABP-BH 2009..
Seorang rakan telah dengan baik hati menge'tag aku..
Maka sesaje la aku pon mengomen kat gambo tu..
Yang tidak ku sangka sama sekali apatah lagi dua kali, Fahrin turut sama² sebok reply komen kat situ..
Namun jika diteliti secara terperinci, Fahrin bukanlah komen gambo tu..
Tapi beliau dengan khususnya telah membalas komen aku..Betol tak??
Sape setuju angkat tangan..Sape tak setuju maknanya dia jeles~  MySpace

OK..OK..OK..Back to reality..Sudah² la berangan Anes oii..Fahrin tak kenal pon kau sape..haha
Mungkin akan ada yang kata:
"Eleh..Fahrin komen 1 word je pon kau dah sebok gebang sana sini.."
Ehem²..1 word pon at least dia reply..Dia alert..Dia sedar kewujudan aku..Dan yang paling penting dia tau aku jeles..Kau ada?? hahahaha~ Err..Penting ke untuk dia tau mende alah jadah tu sume?? =p
Anes, STOP!!! Cukup dengan angan² yang tak ke mana..Simpan je angau kau tu Anes ooii..
Dia tak pandangnye kau ni..Tak setaraf pon dengan Linda apetah lagi Scha..
OK..Baiklah..  MySpace

Notakecik:
Korang agak² la kan, aku ni ada tak peluang nak berlakikan Fahrin tu?? Cess..Anes ada hati nak berangan lagi..Err..Tak salah kann..kehkehkeh.. =D

0 Yang Memberontak on "Antara Fahrin dan Anes.Sila Simpan Rasa Cemburu Anda"

Related Posts with Thumbnails
 

☆Moment of Life☆ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal