27 March 2010

Cantik? Taklah.. Comel Mungkin

Dibebel oleh aneszailani pada 12:32 PM
www.tips-fb.com
Ceh!! Sungguh perasan di situ..haha..Sila² la pasrah yek..Nak buat camne..Dah memang dilahirkan begini.. =p
Ni sume mak nenek Anem punya angkara..Tu la..Sape suro pandai² kasik award kat aku..Kan aku dah over seronok tak sedar diri ingat dunia..Heheh..
Ape pon, mekaseh yek cik Anem..Saye sayang kamu..muah muah muah.. =)
Tapi penganugerahan yang beliau kasi ni bersyarat lah pula.. T_T
Maka gigih la pulak aku memerah otak menjana idea..
OK..Mari kita lihat apa dia mahu..

1. Thank & link the person that gave u the award..  checked
2. Pass diz award onto15 bloggers u've recently discovered n think are fantastic..

Adehh..Ramainya!! Sape pulak yang aku nak jadikan mangsa ni..Belasah je la.. 
Kepada mereka² yang tersenarai..Sila² la kutip mende alah ni yek..Ikhlas ni aku kasi..hehe
Kalo korang takmo buat benda² ni pon xpe..Korang sangkot je la award ni kat dinding blog korang yek.. =D
Alamak..Tak cukop pulak..Takpe kan..haha..
Basically yang aku pilih ni sume kengkawan aku..Yang aku jumpa blog mereka la..Yang aku tak jumpa tu jangan kecik ati pulak..
Sila² la promote kenalkan blog korang tu kat aku yek..
OK dah..Anes, toksah dok bebel banyak².. Ada lagi yang blom setel.. 
3. Contact said blogsand, let them know they've won the award..   checked
4. State 7 things about urself...
Alamak..Macam mencabar je part last ni..Ke tak?? haha
Takpe..Akan ku usahakan jugak menyelitkan elemen² perasan jujur di sini..hehe 
Dah ready?? OK Go!!
  • Aku comel.. kahkahkahkah..kan aku dah cakap, jangan kasi aku buat benda² gini..
  • A teacher-to-be..
  • Sangat suka Mini Cooper..Damn cute!! =) ada sapa² nak tolong belikan tak?
  • Puteri Bongsu a.k.a. Jantung Hati Abah.. cehh!! Prasan lagi..hehe
  • Sudah penat studi..Mahu kawen buleh tak?? haha
  • Admiring Fahrin Ahmad..Adore him so much wehh!! Dan baru² ini jatuh chenta sama Aaron Aziz pula..=p  *OK sangat miang..aku tau*  T_T
  • Sangat menyampah dengan perampas..Juga mak nenek gedix tak sedar diri.. OK..Emo seketika..ampun.. =p
Tu je la kot rasanya..hehe..
Ohh..Aku suka cerita Encek Ariff tentang Status di Facebook ini.. =)


notakecik:
Ada 1 lagi info!! Kira yang ke-8 la ni..buleh tak?? haha
Saya rasa saya sudah jatuh chenta lah!! cehh..dan² sopan anes ni kannn.. =p 

0 Yang Memberontak on "Cantik? Taklah.. Comel Mungkin"

Related Posts with Thumbnails
 

☆Moment of Life☆ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal